İ s t a n b u l

a n a s a y f a
e m i n ö n ü
s u l t a n a h m e t
b e y a z ı t
h a l i ç
k a r a k ö y
b e ş i k t a ş
b e y o ğ l u
b o ğ a z k a d ı k ö y
ü s k ü d a r n i ş a n t a ş ı
y e ş i l k ö y
e - m a i l






Sarayburnu'ndan Beylikdüzü'ne
Konu başlığımız Yeşilköy ama Sarayburnu’ndan başlayıp sahil yoluyla Beylikdüzü’ne doğru uzanacağız. Bu güzergâh üzerinde bulunan uğrak yerlerinde molalar vereceğiz. Nerelerde vakit geçirip, nerelerde gezer, nasıl eğlenir, yemek yer dinlenir, neler görür, nerelerde alış veriş yapabiliriz bunlara bakacağız.
Gezimize tarihi yarımada’nın Sarayburnu ucunda ki Ahırkapı Deniz Fenerinden başlarsak sağımızda kentin surları, solumuzda Marmara Denizi yol boyunca bizi hiç yalnız bırakmayacak. Yenikapı’ya yaklaşırken Kalyon Otel bir kahve içimi ilk mola yerimiz olabilir.
Deniz manzaralı nezih otelin yolun yanı başında yer alması, restoran ve barına ilgiyi artırıyor. Aynı mevkide bulunan bir başka rağbet gören konaklama yeri ise Armada Otel oluyor.

Otelin alt kat salonları kadar, Ayasofya, Sultanahmet siluetli manzaralı teras restoranları sevilen mekânlar arasında sayılıyor.
Sağ tarafımızda devam eden surlara biraz dikkatli bakınca tarihin önemli yapıtlarından olan Beoucoleon Sarayı kalıntılarını görüyoruz. Biraz içerde ise Ayasofya Müzesi kadar önem taşıyan Küçük Ayasofya Cami yer alıyor. Kumkapı’ya geliyor, balık dükkânlarıyla başlayıp İstanbul Balık Hali ile devam eden kompleksin tam karşısında ki tren yolunun altından geçerek giriyoruz.

Kumkapı
Ara sokaklarına kadar taşan balık restoranları ile ünlü semtte, özellikle akşamın ilk saatlerinden itibaren hızla dolan masalarına yaklaşan keman, klarnet, darbukalı gezici müzisyenler, kısa sürede konukların rakı ve ızgara balık kokularının hâkimiyetinde ki gecelerini eğlenceli hale çeviriyorlar. Yerli ve yabancı turistlerin, ülkemize gelen ünlülerin mutlaka balık yemeye gittikleri Kumkapı’da ki balık lokantalarının müdavimleri kendilerini bambaşka bir atmosferde buluyorlar. Renkli geçen Kumkapı gecelerinde sokaklara kurulan masaları dolaşan seyyar satıcılar, sürekli servis edilen ızgara balıklar, mezeler, her masadan ayrı dilde yükselen konuşmalar, kahkahalarla eğlenceler geç saatlere kadar sürüyor. Kumkapı’yı geride bırakıp kentin önemli kavşaklarından biri olan Aksaray’a girerken solumuzda İstanbul’u Bandırma, Avşa, Marmara Adalarına bağlayan seferlerin yapıldığı deniz otobüsü iskelesi bulunuyor. Güllerle süslü bahçe içinde, çardaklı oturma üniteleri, araç turnikeleri ile düzenlenmiş terminal binası Bandırma ve üzerinden İzmir yolcularına konforlu geçiş kolaylığı sağlayarak hizmet veriyor. Son yıllarda yeniden düzenlenen sahil yolu denizden toprak doldurularak kazanılmış geniş alanlar sayesinde yeşil alana dönüştürülmüş, çay bahçesi, mini spor alanları ile donatılmış. Birçok ailenin deniz kıyısında gezinti ihtiyacını karşıladığı yeşil alanlar, piknikçilerinde gözde mesire yerleri arasında yer alıyor. Bilhassa sıcak tatil günlerinde mangalını alıp gelen piknikçi ailelerin yanan kömürlerinden et, tavuk, balık ızgara kokularıyla sahil boyunun adeta bir mesire yerine döndüğü gözleniyor. Kazlıçeşme’nin deri işleme fabrikalarından arındırılıp yeşil alana dönüşmesiyle geçilen, çeşmesiyle anılan Kazlıçeşme sonrasında cadde üzerinde kentin Derimod, Kırcılar, Silvano, Gianni gibi önemli deri markalarının satış mağazaları yer alıyor. Önlerinde bulunan geniş araç parkları ile otobüslerle gelen turist gruplarına da hizmet veren bu mağazalarda ayakkabı, kemerden cüzdan, çanta, mont, pardösü, valiz çeşitlerine kadar modayı yakından takip eden modeller bulunabiliyor. Yolumuzun sağında yer alan Yedikule’de, burçları, kent giriş kapıları, hendekleri ile surların görkemini bir kat daha artırırken, kent mimarisi bu bölümde farklı bir hareket kazanıyor. Özellikle halk konserlerinde daha da renklenen Yedikule Surları, zindanları turistlerin de ilgisini çekiyor. Restore edilen surların kapılarından girenler eski İstanbul’un izlerine rastlayabiliyor, fotoğraf kompozisyonları bulabiliyorlar. Yedikule surları her yıl tekrarlanan İstanbul’un fethi temsili törenlerinde mehteran bölüğü, leventlerin geçişi ile farklı bir çehreye bürünüyor. Büyük aşama kaydedip gelişen Zeytinburnu sağımızda, renk renk kayıkları, çekek yerleri, balıkçı barınakları ile sıralı deniz kıyısını solumuza alarak devam ettiğimizde Bakırköy’e yaklaşıyoruz.

Küçük Ayasofya
Küçük Ayasofya

Bakırköy, Ataköy’den Yeşilköy’e
Bizi ilk karşılayan Bostancı Bakırköy arası çalışan deniz otobüsleri iskelesi oluyor. Çevrede yaşanan hareketlilik Regette Çarşısı, Ataköy marina kıyısında kurulu kafe-barlar ve restoranlarla üst seviyeye tırmanırken, çevrede göze çarpan modayı yakından takip eden genç neslin çoğunluğu oluşturduğu oluyor. Bostancı’dan Galleria alış veriş merkezine ve Bakırköy çarşısına gelenlerin oluşturduğu ziyaretçi çokluğu arasından Ataköy Marinanın ensesinde yolun kıvrımında geçmişi oldukça eskiye dayanan Gelik restoran bulunuyor. Bir zamanlar deniz kıyısında olup bahçesinde dekor olarak birkaç tekne olan buet üzerine çalışan restoran sahil kesiminin doldurulmasıyla biraz içerde kalmış. Büyüyüp gelişmesine devam eden Gelik, bahçeleri ve salonlarında ki masa sayısını artırarak fast food ve seçmeli yemek bölümleri ile hizmet veriyor.

Gelik Et Restoran. Tel. 0 212 560 72 82 (3 hat)
Gelik et restoranda bir yemek molası verirseniz restoran girişinde siparişlerin hazırlanışını görebileceğiniz vitrinlerin önünden geçerek ahşap hâkimiyetindeki salonlara veya çeşitli kademelerdeki bahçe bölümünde yer alan ağaç altında masalardan birine buyur ediliyorsunuz.
Müşteri ile yeterince ilgili servis elemanları, rahatsız etmeyecek boyutta iştah açıcı kebap kokuları arasında mönüden seçtiğiniz siparişlerinizi bekletmeden getiriyorlar. Restoranın özellikle mantarlı Gelik pilavı küçük çömlek içinde sunulurken mutlaka siparişi verilmesi gerekenlerin başında yer alıyor. Sırasıyla patlıcan salata, közlenmiş yeşilbiber, domates, acılı ezme, tereyağlı, kaşarlı fırın mantar, fırından henüz çıkmış küçük pideler, taze mevsim salataları ile donanan masanız, kuyu kebap, şiş, pirzola, karışık ızgara, kaşarlı Gelik köfte, döner kebap veya bıldırcın ızgara seçenekleri ile kıvama geliyor. Mide durumunuza ve mevsime göre dondurmalı veya kaymaklı bir künefe tatlı siparişi ile yemeği noktalıyorsunuz. Ekonomik sayılabilecek hesap pusulası ile beraber çay, kahve ikramı yapılıyor. Restoranın fast food bölümü ise daha az siparişi olup, yemeye fazla zaman ayıramayanlar için çok masalı kapalı salonda hizmet veriyor. Gelik’den ayrılıyor deniz kıyısında dolaşıyoruz İskele çevresinde ve sahil boyunda kayıkhaneyi ve denize açılan panoramayı seyreden çay bahçeleri, amatör zihniyetle yönetilmeye çalışılan Ataköy marinayı gören kafeler, disko barlar yer alırken kıyı boyu Bakırköylülerin piyasa alanı olarak rağbet görüyor. Sahili Bakırköy’e bağlayan kapalı üst geçitten geçerek ayrılıyoruz.

Basamakları sevgililere ısrarla gül satan falcıların sıralandığı üst geçit, işporta satıcıların tezgâhları ile devam ediyor. İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Bakırköy’ün derinliklerine inen dik yolların omuz omuza vermiş butiklerle dolu her iki yanı, alt geçit ve büyük alış veriş mağazaları ile renklenirken enbüyük yoğunluk Couresel alış veriş merkezinin bulunduğu kesişme noktasında doruğa ulaşıyor. İstanbul’un 12 milyon nüfustan fazla olduğuna inandıran bu dört yol ağzında yaya trafiği ile gitmekle durmak arası ilerleyen araç trafiğine karışırken bilhassa hafta sonları kaldırımlarda mahşeri kalabalıklar oluşuyor. Randevular burada verilip, sevgililer yine burada bekleniyor. Bu defa alt geçitten deniz tarafına geçip biz yine Gelik restoran önünden yürüyüşümüze Yeşilköy yönünde devam ediyor 300 metre sonra Akaryakıt istasyonu, Göz Hastanesi, Migros solumuzda dev alış veriş merkezi Galleria’ya giriyoruz.

Galleria
Ön tarafında açık, arka tarafında üç katlı kapalı, ücretsiz araç otoparkı olan Galleria mevsim şartlarından etkilenmeden gezilebilen geniş ve ferah tüm mağazaların ve şubelerinin bir arada bulunduğu modern bir alış veriş merkezi. Ziyaretçiler alış veriş yapabildikleri gibi çeşitli mekânlarda oturabiliyor, bowling oynayabiliyor, sinemaya gidebiliyor, pistte kiraladıkları malzeme ile buz pateni yapabiliyor, Migros’dan market ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Galleria giriş katında bulunan pizza, hamburger, salata barlarında oturanlar yemeklerini yerken paten yapanları da seyretme imkânı bulabiliyorlar.
İstanbul Galleria’ya bir başka yerden ilk kez gelecekler için saymak gerekirse Galleria’nın her iki katında bulunan butik ve mağazalar bazıları şöyle sıralanıyor. Bursa’nın renk ve desenlerdeki havluları ile ünlü Özdilek, geniş galerisinde seçenek zenginliği yaşatırken ayakkabı dünyasının tanınmış ismi Fevzi, kullandığı kaliteli deri ve modellerle beğeni topluyor. Cam mamullerin rakipsiz ismi Paşabahçe reyon ve vitrininde akıl çelmeye neden olacak kadar albenili ürünler sergiliyor. Yeni Karamürsel’in çok katlı mağazası alış veriş ihtiyacını tatmin edecek tüm çeşit ve kalitesiyle ilgi görüyor. Piccatura zengin CD ve kaset arşiviyle son çıkan albümlerin merkezi sayılıyor (Tel no: 212.559 08 41). Bennetton, Paul& Shark, Nike, Network, Matras, Colins, Cacharel, Daniel Hechter, Polo Garage, Beymen, Gant, Ucla, Goldaş, Kığılı, Uki, Tago, Park Bravo, Bayform, Damat, Sarar, Divarese, Pierre Cardin, Lacoste, Ten, Net Kitapevi, çeşitli kot pantolon satan butikler, takı dükkânları, hediyelik ve dekoratif eşya satan mağazalar, parfüm stantları, banka şubeleri bulunuyor. Giriş katı orta bölüm ise alış veriş arası soluklanmak isteyenleri ağırlıyor.
Geldiğimiz nokta olan Ataköy’ü bitirip güzergâhımıza aynı sırada devam ediyor ve yaz aylarında daha fazla hareketlilik gözlenen karavan kamp sahası olarak ayrılan bölüme ulaşıyoruz. İstanbul’un kuleleri arasında Baruthane olarak anılan kule yakınlarında, kendilerine ayrılan bölümlerde duran karavanlarda, kent karmaşasından sıkılıp daha mütevazı bir yaşam sürmek veya hafta sonu gelip beton binalardan, deprem korkusundan hiç olmasa kısa süre uzaklaşmak arzusunda olanların yaşantısına tanık oluyoruz.
Yola devamla önümüze İstanbul’u dünyaya bağlayan ve en önemli kapılardan biri olan Atatürk Hava Limanının bulunduğu Yeşilköy çıkıyor.
Çevrede gezilmesi gereken bir de Hava Müzesi bulunuyor Pazartesi, Salı haricinde her gün mesai saatlerinde gezilebilen müzenin açık ve kapalı bölümlerinde savaş uçakları, havacılık konusunda tarihi bilgi ve dokümanların teşhir edildiği salonlar görülebiliyor.


Yeşilköy'ün nefes borusu Rönepark
Park içinde bulunan küçük hayvanat bahçesinde Tavus kuşları, güvercinler, paçalı tavuklar, horozlar, kümes hayvanları, koyun, keçi gibi türler ve atlı arabalar, parka gelenlerin ve bilhassa çocukların büyük ilgisini çekiyor. Ziyaretçiler bol bol fotoğraf çekiyorlar.


Rönepark'ın içinde yer alan çay bahçeleri, ailelerin denizi seyrederek yorgunluk attığı mola yerlerinin başında geliyor. Araçlarını oto parklara bırakıp, Sahil boyunca yürüyüşe çıkanların yanısıra, çocuklu aileler, oyun bahçelerinde çocuklarının hoş vakit geçirmelerini sağlıyorlar.

Yeşilköy Sahilinde Marina'ya karşı yer alan çay bahçelerinde oturabilir, su ürünleri satış bölümünden balık alabilir, arzu ederseniz orada oturup aldığınız balıkları pişirtip yiyebilirsiniz.

Yeşilköy

Yeşilyurt hava harp okulu önünden geçerek girdiğimiz hava limanı yolu, banliyö tren yoluna paralel devam ederken bizden ayrılıyor. Fıskiyeli, etrafı her daim çiçeklerle süslü oldukça büyük bir havuza sahip kavşakla yol çeşitli yönlere ayrılıyor. Sağa ayrılan yönü takip edersek araçlara radar hız kontrolü yapılan bu yoldan CNR fuar alanına ve Atatürk Hava Limanı girişi iç ve dış hatlarına gidebiliyoruz. Kat otoparkı, metro istasyonu, akaryakıt istasyonu, gümrük sahaları, terminal binaları ile dolu olan sahadan ayrılarak havuzlu kavşaktan sola ayrılan yolu kullanarak Yeşilköy semtinin deniz tarafına ilerliyor, sahile dek uzanıyoruz. İstanbul’un hayli eski ve köklü semtlerinden biri olan tarihi köşklerin yanı sıra iki üç katlı bahçeli şık villalar gözümüze çarpıyor. Semtin kalbinin attığı çarşılı caddede sayısız dükkân varsa da Mado dondurmacısı karşısında bulunan Giritli dondurmacı Mustafa, damla sakızlı dondurması ile Türkiye’nin en iyi sakızlı dondurmasını yapanlar arasında ilk üç arasında yer alabilecekkalitesiyle şöhretini devam ettiriyor. Yıl boyu açık dondurmacıda özel korumalı paket ile kiloyla dondurma alabiliyorsunuz. Yeşilköy sahil bandı, çevre sakinlerinin dinlenip yürüyüşe çıktıkları geniş alana sahip, kıyıya kıçtan bağlı yatlar küçük gezi tekneleri manzarayı güzelleştirirken, çay bahçeleri, gençlik kafeleri, lüks balık restoranları, özellikli mekânlarla çeşitleniyor. Kilise, eski yapılar, evler, faytonla gezi geleneğiyle Yeşilköy eski ve yeniyi bir arada yaşatıyor. Deniz kenarı değil de canınız uçakların iniş ve kalkışlarına karşı bir yemek çekiyorsa o halde buyurun Kaşıbeyaz Restorana.
Yeşilköy Cafeleri ve Deniz Fenerine uzanan sahil boyu temiz havada dinlenme ve yürüyüş yapanların gözde mekanları olarak rağbet görüyor.

Kaşıbeyaz. 0(212) 663 28 90
Geniş otoparkın bitiminde yer alan Kaşıbeyaz restoranın et ve balık olmak üzere iki ayrı bölümü bulunuyor her ikisinin de açık kapalı bahçe ve salonları olan restoran kapısında karşılayıcı hostes refakatinde masanıza buyur ediliyorsunuz. Et bölümünü seçtiyseniz servis elemanları mönüleri uzatıp akabinde çağa ayak uyan el bilgisayarlarına incecik kalemleri ile siparişlerinizi alıyorlar. Yemek siparişleriniz hazırlanana kadar küçük fındık lahmacunlardan söylerseniz diğer mezeler acılı ezme, iştah kabartan özel soslu gâvur dağı salatası, patlıcan salata, çiğ köfte, soğuk bira veya kıvamlı ayran tercihinizle devam ettiğiniz yemeğiniz, fırından henüz çıkmış puf gibi kabarık sıcacık lavaş ekmekler, tulum peyniri, tereyağı seti ile lezzetleniyor. Közde biber, domates söylemediyseniz kebap yanında bulgur pilavı garnitürü yanında yer alıyorlar. Özellikle Adana kebap veya daha az acılı olan Urfa kebaplar pişirim şekli, malzemenin hazırlanışındaki beceri, lezzeti ile damakta tat bırakıyor. Hatta siparişi tekrarlatacak kadar beğeninizi kazanıyor. Ev yemeklerinden yuvalama, Antep dolması veya Abugannuş, Alinazik diğer seçeneklerden bazıları olabilir. Teşekkürlerle uğurlanıyorsunuz.

Beyti. 0(212) 663 29 90
Yeşilköy’ün iç kısmında yer alan Beyti restoran, Küçük Çekmeceden Yeşilköy’de ki yeni binasında yer alan çeşitli salonlarında grup yemekleri, V.I.P konuklarını itinayla uyguladığı servisi ile ağırlarken kendi şartlarında yetiştirip kendi kasaphanesinde tüketim şekline göre hazırladığı et çeşitleri ile meşhur. Terbiye edilmiş dinlendirilmiş etler, kömür ateşinde pişirilmiş döner kebabı kendinden söz ettirecek nefasette sunuyor. Yeşilköy, Galatasaray Kulübünün futbol sahasında taraftarların takım çalışmalarını izlemek için toplanmasıyla kalabalıklara da sahne oluyor.

Uludağ Et Lokantası. 0(212) 624 95 90
Yol haritamızın Florya’ya yaklaşan bölümünde yine yemek yenecek alternatifler yer alıyor. Bunlardan biri olan Uludağ et lokantası geniş ve oturma kapasitesi yüksek salonu ve kademeli setlerden oluşan bahçesi ile denize bakarak yemek yeme imkânı sunuyor. Girişte yer alan otoparka aracınızı bırakıyor, karşılayıcılarla konuk sayınıza göre masanıza alınıyorsunuz. Klasik soğuk mezeler, zeytinyağlılar, İskender kebap lı yemeğinizi yiyor yüksek tavanlı salonun kapalı bölümünde duman ve koku hissetmiyorsunuz. Restoranın diğerlerinden en büyük farkı bir zamanlar (1965 -1970 yıllarında) İstanbul’un sayılı plajlarından olan kumsalın üzerinde olması esas önemlisi ise ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ağırlayan Cumhurbaşkanlığı Florya Deniz Köşkü manzaralı olması.

Florya Deniz Köşkü
Gezimizin bu bölümünde köşkü geziyoruz. 1935 yılında Mimar Seyfi Arıkan tarafından yazlık köşk olarak yapılan ve 320 adet beton direğin üzerine oturan köşk, üç ay gibi kısa bir sürede inşa edilmiş. 1938 yılına dek Atatürk tarafından kullanılmış.1988 yılında T.B.M.M. müze haline getirilme kararı almış. 93 yılına kadar düzenlemesi devam eden ve müze olarak ziyarete açılan müze, Pazartesi, Perşembe dışında mesai saatlerinde ücret ödenerek gezilebiliyor. Müzede Atatürk’ün kullanmış olduğu ilgi çekici dümen sistemine sahip ahşap kayığı, kürekleri girişte yer alıyor. Çalışma odası, kitaplığı, neden açıldığı belli olmayan çekmeceleriyle özel yapım gül ağacı masaları, tavana yapılan özel ışık ve ayna sistemi ile ikinci katı varmış izlenimi yaratan toplantı salonu, yatak odası, Atatürk’ün banyo öncesi ve sonrası tartıldığı özel kantarlı koltuğu görülebiliyor.
Sahil yolunun devamında kanallar köprüler ile süslü küçük Çekmece gölüne geliyor bir zamanlar şehir dışı sayılırken kendini bir anda kentin göbeğinde bulan Küçük Çekmece'yi denizle gölü bıçak gibi ayıran yol ile geçip bir başka gelişme gösteren Avcılar'a geliyoruz.

Avcılar
Özellikle sahil kesimi denizi görmek isteyen villaların sıkça bulunduğu Avcılar sahili limanı ile Boğaziçi’nin Emirgan’ı aratmayacak güzellikte mekânlara sahip olması. Teknelerin süslediği sahilde gitar çalan gençler, yürüyüşe çıkan genç kızlar kafe ve barlarla renkleniyor. Avcılar sahili kadar yol tarafı da büyük fabrikaların halka satış bölümleri, mobilyacıların, ev eşyaları mağazaları ve otomobil teşhir salonları ile geniş bir alana kurulmuş bulunan TUYAP fuar alanına kadar dikkat çekiyor.
Çeşitli sektörlerde hizmet veren firmaların bir araya getirildiği fuar dönemlerinde Bilişim, Kitap ve Tatil konulu fuarlar başta olmak üzere fuar alanı muazzam kalabalıklara sahne oluyor.
Güzergâhımızın sonuna yaklaşırken İstanbul’un büyük talep gören ve yepyeni bir kent görünümüne bürünen Beylikdüzü, Kavaklı, Gürpınar gibi semtlerinde kurulan uzun boylu sitelerin yoğun olarak sıralandığı bölgesine geliyoruz. Gezimizin sonunda mimar Sinan’ın tarihi köprüsü paralelinde geldiğimiz yorgunluk ve stresten uzak yaşayanların ikamet ettikleri bir tür sayfiye yeri olan yazın su kaykayları, havuzlarla şenlenen tatil cenneti Büyük Çekmece ve devamında yazlık cenneti Kumburgaz ile sonlanıyor.




Avrupa Yakası Sinemalar
Akatlar Miller AFM Mayadrom1
Tel: (0212) 352 23 51

Ataköy Atrium
Tel: (0212) 559 98 62

Ataköy Galleria Prestige
Tel: (0212) 560 72 66

Avcılar Avşar
Tel: (0212) 421 08 55

Avcılar New Avşar
Tel: (0212) 695 36 45

Bağcılar Site
Tel: (0212) 462 20 21

Bahçelievler Holidayplex Kadir Has Center
Tel: (0212) 442 13 86

Bahçelievler Holidayplex Ünverdi
Tel: (0212) 441 21 09

Bakırköy AFM Carousel
Tel: (0212) 466 23 45

Bakırköy Avşar
Tel: (0212) 583 46 02

Bakırköy Renk
Tel: (0212) 572 18 63

Bakırköy Sinema 74
Tel: (0212) 572 04 44

Bayrampaşa Çoşkun Sabah Sinemaları
Tel: (0212) 613 14 77

Beylikdüzü AFM Migros
Tel: (0212) 853 66 95

Beyoğlu AFM Fitaş
Tel: (0212) 251 20 20

Beyoğlu Alkazar
Tel: (0212) 293 24 66

Beyoğlu Atlas
Tel: (0212) 252 85 76

Beyoğlu Beyoğlu
Tel: (0212) 251 32 40

Beyoğlu CineMajestic
Tel: (0212) 244 97 07

Beyoğlu Emek
Tel: (0212) 293 84 39

Beyoğlu Lale
Tel: (0212) 249 25 24

Beyoğlu Pera
Tel: (0212) 251 32 40

Beyoğlu Sinepop
Tel: (0212) 251 11 76

Büyükçekmece AFM Alkent 2000
Tel: (0212) 889 04 27

Büyükçekmece Favori
Tel: (0212) 882 08 64

Çemberlitaş Şafak Movieplex
Tel: (0212) 516 26 60
  Dolmabahçe Shop&Miles M.T. (Ritz Carlton)
Tel: (0212) 244 58 88

Etiler AFM Akmerkez
Tel: (0212) 282 05 05

Etiler AFM Uptown
Tel: (0212) 352 29 80

Etiler Movieplex

Tel: (0212) 284 30 05

Etiler Peugeot Cinecity Alkent
Tel: (0212) 287 73 73

Fatih Feza
Tel: (0212) 631 16 08

Fındıkzade Kervan
Tel: (0212) 633 41 12

Florya Cinebonus (Flyinn)
Tel: (0212) 662 98 40

Fulya Siemens Mobile Towerside MT

Tel: (0212) 266 75 15

Gaziosmanpaşa Cinemass
Tel: (0212) 616 20 08

İstinye Cinemall

Tel: (0212) 323 58 80

Kemerburgaz AFM KG&CC
Tel: (0212) 239 77 70

Levent Kültür Merkezi Sinema Türsak
Tel: (0212) 325 43 31

Maçka Cinebonus (G-mall)
Tel: (0212) 232 44 40

Mecidiyeköy Odeon Cineplex
Tel: (0212) 216 37 90

Nişantaşı Movieplex
Tel: (0212) 219 09 60

Ortaköy AFM Princess
Tel: (0212) 236 20 72

Ortaköy Feriye Eurimages
Tel: (0212) 236 28 64

Osmanbey Gazi
Tel: (0212) 247 96 65

Sefaköy Cinemaxi
Tel: (0212) 424 35 05

Silivri Cinemaxi
Tel: (0212) 736 01 60

Şişli Kent
Tel: (0212) 241 62 03

Şişli Movieplex
Tel: (0212) 296 42 60

Teşvikiye AFM
Tel: (0212) 230 94 38

Yeşilköy Peugeot Cinecity Çınar

Tel: (0212) 662 25 71

Zeytinburnu Cinecity Olivium
Tel: (0212) 546 96 96